Få professionel rådgivning til din it drift

Har din virksomhed den optimale it infrastruktur? Er dine medarbejdere tvunget til at bruge tid og ressourcer på it drift i stedet for deres almindelige arbejdsopgaver?
Ineffektiv it drift og en unødvendig kompliceret it infrastruktur er grund til stort tab i effektivitet hos mange virksomheder. Lad Progressive sikre en effektiv og økonomisk it drift og øg den daglige produktivitet i din virksomhed.

Øget mobilitet med Skyfri
Mange firmaer vælger den populære løsning, Skyfri. Med Skyfri hjælper kompetente it-rådgivere dig med at flytte hele eller dele af din virksomhedsdrift til skyen. Fra skyen vil al social vidensdeling, fælles arbejdsopgaver og intern information være let tilgængelig både for medarbejdere og ledelse. Denne løsning er især et fornuftigt valg for virksomheder med høj mobilitet, da alle medarbejdere nemt kan få adgang til skyen, uanset hvor de befinder sig og uanset hvilken tid på døgnet, de ønsker adgang.
Skyfri kan reguleres efter din virksomheds behov. Ønsker du at hele din it drift overgår til skyen, eller er det kun nødvendigt med dele af driften? Skal Progressives velcertificerede rådgivere tage hele ansvaret for din it eller skal driften foregå i fællesskab? Uanset hvad er Progressive klar med rådgivning.

Sikkerheden i fokus
Når det kommer til it drift og -infrastruktur, så er det uendelig vigtig at sikkerheden er i top. For langt de fleste firmaer, vil det have katastrofale konsekvenser at miste kontrakter, kundedata og andre digitale værdier. For nogle firmaer er det endda også vigtigt, at konkurrenter og kunder ikke har adgang til intern strategi og lignende oplysninger.
Alle progressives it-rådgivere er ISAE3402-certificerede, og har derfor kompetencerne der skal til for at værne om din virksomheds sikkerhed. Både på et lokalt intranet eller ved brug af skyen, er det enormt vigtig at lade professionelle rådgive om, eller i nogle tilfælde helt overtage, din virksomheds it drift, da der kan være mange problematikker, som nemt overses i den daglige ledelse.