Hvad er cloud hosting, og hvorfor bruge det?

Er du som virksomhed flere gange stødt på termen cloud hosting, og vil du gerne have afklaret, hvad det er for en størrelse? Cloud hosting henvender sig til alle virksomheder, og du vil med garanti også kunne bruge det i din virksomhed. Læs mere om hvorfor i indlægget her.

Hvad er cloud hosting?

For at forklare det så simpelt som muligt, så er cloud hosting virtuelle datacentre, hvor du kan købe og opbevare din virksomheds IT-services. Det betyder, at du kan opbevare alt lige fra applikationer til lagerkapacitet.

Man kan med andre ord kalde det for IT-outsourcing, hvor du får mulighed for at lægge det IT din virksomhed bruger ud af huset. Det sparer virksomheden for en del ressourcer, og er med til at effektivisere.

Hvorfor bør din virksomhed bruge cloud hosting?

Hvis du endnu ikke er helt overbevist om, hvorfor du skal bruge cloud hosting, så kommer der en række fordele ved det her:

  • Den første fordel ved at bruge cloud hosting er, at du kan spare mange penge ved at bruge det. For når du bruger sådan en løsning, kommer du kun til at betale for den serverplads, som din virksomhed rent faktisk bruger.
  • En anden fordel ved at bruge løsningen er, at du selv kan bestemme, hvor stor en mængde cloud storage, du ønsker til din virksomhed. Omvendt har du også mulighed for at tilpasse størrelsen på lagerpladsen alt efter, hvad din virksomhed løbende har brug for.
  • Den sidste og tredje fordel er af praktisk karakter, da du med cloud hosting slipper for at vedligeholde dine servere. Du skal heller ikke tænke på, om noget er gået i stykker og skal laves. Det giver dig mere værdifuld tid til din virksomhed.

Er du endnu ikke helt overbevist? Så kan du læse mere om cloud hosting til din virksomhed her.