Hvad er fordelene ved Follow Me-printløsninger?

Follow Me er noget af det nyeste – og smarteste – inden for printløsninger. Her i artiklen kan du læse mere om den populære printløsning og blive klogere på, om det er noget for din virksomhed eller det kontor, du arbejder på.

Hvad er Follow Me?

På et kontor vil der typisk være flere mennesker, der deler om én printer. Sidder du på et kontor til dagligt, kender du sikkert alt til den fyldte papirbakke med diverse prints, som ikke er blevet afhentet – og som formentlig ender i papirkurven sidst på dagen. Det er noget af det, som Follow Me printsystemet gør op med.

Når du anvender Follow Me, kommer dine prints nemlig ikke ud af printeren, før du er ved maskinen, og før du manuelt bekræfter, at du har noget, som du gerne vil have printeren til at spytte ud. Det er en intuitiv og brugernem løsning, som er nem for alle at anvende.

Undgå papirspild og unødige prints

I disse tider, hvor miljø og bæredygtighed for alvor er kommet på dagsordenen, virker det helt håbløst at se på alle de mange spildte stykker papirer, der kommer fra printeren, og som bliver smidt i skraldespanden. Hvor mange gange mon ikke også du selv trykker ‘print’ på skærmen dagligt, uden at du får hentet dine papirer? Enten fordi du ikke længere har brug for dem, eller fordi du glemmer at hente dem, men derimod bare printer dem igen senere på dagen?

Det er slut, hvis du kommer til at bruge Follow Me. Her kan du nemlig trykke ‘print’ lige så mange gange, som du vil, fra din computer. Men printeren går først i gang med at spytte papirerne ud, når du står ved selve printeren og bekræfter, at du stadig vil have sat en udskrift i gang.

Værner om fortrolige oplysninger

Du printer sikkert af og til nogle papirer, som du ikke så gerne vil have dine kollegaer til at se. Det kan være i tilfælde af, at du skal bruge nogle personfølsomme data, eller hvis du skal have printet noget af privat karakter. Med Follow Me kan du være sikker på, at dine papirer med fortrolige oplysninger ikke kommer til at ligge og flagre i printerens papirbakke og bliver læst af en eller flere kollegaer, som leder efter sine egne udskrifter.

I og med printeren først starter med at spytte noget ud, når du står ved den og bekræfter din udskrift, er du der med det samme, når dine papirer bliver printet.