IT: Printer du på den mest ideelle måde?

Rigtig mange bruger computeren dagligt – enten derhjemme eller på job. Uanset hvad der gælder for dig, kan der være god grund til at overveje, om du printer på den mest ideelle måde.

I dag findes et væld af printløsninger, så måske du i virkeligheden kan gøre det smartere, end du gør det i dag. Læs med her og find ud af, om du skal gentænke, hvordan du printer på jobbet eller derhjemme, når vi går i dybden med Follow Me print.

Har du overvejet Follow Me printing?

Måske du ikke allerede har hørt om “Follow Me” print, men så er det om ikke andet på tide, at du lærer mere om det fede fænomen!

En Follow Me print-løsning giver brugerne mulighed for at udskrive til en centraliseret virtuel kø, hvorefter udskriftsjobbet sættes på pause, indtil brugeren logger ind på en tilfældig printer for at frigive printjobbet.

Fordelene ved dette er mange. Det betyder bl.a.

  • Forbedret sikkerhed.
  • Reducering af IT-administratorer til administrering af drivere og printkøer.
  • Reducering af unødvendig udskrivning på op til 20 % hos kontorintensive virksomheder.

Ser du, at printningen hos din virksomhed ikke fungerer optimalt, kan Follow Me print altså være et spændende alternativ.

Derfor skal du vælge Follow Me

Vælger du at overgå til en moderne print løsning som Follow Me, kan du altså se frem til mange fordele. Dem kan du blive endnu klogere på her.

For rigtig mange virksomheder betyder Follow Me-løsningen, at der effektivt reduceres på unødvendigt print, hvilket sænker papirforbrug og ændrer brugernes udskriftsvaner.

Er du en større virksomhed med mange medarbejdere, kan du i øvrigt få lov at arbejde med smarte funktioner. Du kan bl.a. lave følgende løsninger eller justeringer:

  • Automatisk flytning af større udskriftsjob til dedikerede højvolumen printere.
  • Pop-up advarsler om unødig miljøpåvirkning ved udskrivning af e-mails.
  • Automatisk konvertering til gråtoner og duplex.
  • Reducere eller fjerne muligheden for farveprint for udvalgte brugergrupper.
  • Forslag til billigere printmuligheder.​

Er du klar til at blive en mere miljøvenlig virksomhed, så er det derfor slet ikke til at komme udenom Follow Me print, der tilmed gør hverdagen super effektiv.