Læs om de populære backup-tjenester her

Det er vigtigt at kunne gemme sit indhold på computeren mere end ét sted. Og mens harddisken er ved at blive forældet, har backup-tjenester på internettet taget over. Vi fortæller her om nogle af de mest anvendte tjenester i forbindelse med cloud backup.

Google Drive

Måske den største tjeneste af dem alle og et navn, som vækker genklang hos mange internetbrugere. Google Drive kræver blot en Google-konto, og derefter har du allerede adgang til tjenesten. En af de store fordele ved Google Drive – udover at det kan gemme filer for dig – er, at flere personer kan arbejde i de gemte dokumenter. Ændringen sker stort set med det samme, og derfor har person 2 meget hurtigt adgang til de ting, som person 1 ændrede. Det er utrolig smart.

Dropbox

Ligesom med Google Drive virker Dropbox sikkert bekendt for mange. Gratis kan du gemme 2 GB på tjenesten, og hvis du har brug for mere plads, kan du købe dig til det. Dropbox er nemt at anvende for dig, der ikke har så meget erfaring med at gemme backups online, og derfor er det et program, som er godt at starte med. Især, hvis du ikke har så mange filer, der skal gemmes.

One Drive

One Drive er Microsofts svar på en backup-tjeneste, og derfor går One Drive særligt godt i spænd med Microsoft Office-pakken, som især mange studerende bruger. Her er der også mulighed for at tegne et familieabonnement, hvis I er flere om at gemme filer. One Drive er meget brugervenligt, og hvis du bruger office og excel meget, er det klart en overvejelse værd.

Det var tre af de mest kendte muligheder, når det kommer til backup-tjenester. Der findes utallige andre derude, og hvis du søger en tjeneste, kan en Google-søgning også være dig behjælpelig. Hvis du skal gemme mange gigabyte, kan du se, hvilken tjeneste der har det bedste abonnement i forhold til pris og dine behov.