Forbedr din virksomheds kreditvurdering

Mange små virksomhedsejere arbejder ekstremt hårdt på daglig basis for at holde deres over vande. Fra at beskæftige sig med kunder og leverandører for at finde de bedste måder at markedsføre deres varer og tjenester på, går små virksomhedsejere en ekstra mil med deres forretninger og kan til tider på en eller anden måde forsømme deres kreditvurderinger. Med det sagt, er din kreditvurdering af virksomheden naturligvis en af de vigtigste faktorer, når det kommer til at få adgang til økonomi for at starte, støtte og vokse din virksomhed.

Bisnode kan hjælpe dig med at optimere dine kreditprocesser med det rette beslutningsgrundlang.

7 måder at forbedre din kreditvurdering på

 1. Betal regninger til tiden
  At være dårlig til at betale dine regninger til tiden vil skade din kreditvurdering. Hvis du foretager forsinkede betalinger på dine regninger, kan lave et indhug i din vurdering, især hvis kreditor vælger at rapportere dig.
 2. Begræns kreditbrug og hold gældsniveauer lave
  Gæld til bankerne og andre långivere vil være en af ​​de største faktorer, der påvirker din virksomheds kreditvurdering.
 3. Tjek din virksomheds kreditvurdering regelmæssigt
  Mange virksomhedsejere kender ikke deres virksomheds kredit score. Det skal bemærkes, at det er meget vigtigt at regelmæssigt at tjekke din virksomheds kreditvurdering for at undgå fejl og unøjagtigheder, der kan føre til nedgang i denne.
 4. Stræbe efter at bruge kredit
  Som mange økonomiske eksperter vil påpege, er kreditforbrug et spil, der skal spilles. Du skal åbne nogle forretningskreditter som kreditkort og lån for at sikre, at du spiller efter reglerne og betaler tilbage til tiden.
 5. Undgå afsluttende konti
  Lukning af kreditkonti og fjernelse af dem fra din kredit rapport, bare fordi de er betalt er et ikke-informeret valg, enhver hver lille virksomhed skal undgå.
 6. Korrigér enhver fejl
  Selv de simpleste fejl som en forkert adresse kan påvirke din virksomheds kreditvurdering massivt.
 7. Undgå risici
  En af de bedste måder at forbedre din virksomheds kreditvurdering på er at undgå enhver form for risiko, der ville synke den i første omgang. Tilfredsstil enhver finansiel aktivitet, der ville skræmme dine kreditorer. For eksempel bør du ikke involvere dig selv eller virksomheden i aktiviteter, der på nogen måde kan indikere fremtidig økonomisk usikkerhed.