Lokal IT Support til din projektledelse

Både små og større virksomheder har behov for avancerede IT systemer med integreret software, således at man nemt og hurtigt kan overskue hele firmaets produktion og forretningsgang, så man kan finde kundernes ordrer i systemet og se deres status. Disse funktioner skal helst være tilgængelige overalt i virksomheden og normalt sammen med unikke adgangskoder, hvor brugerne har adgang til netop deres arbejds- og ansvarsområde. I mange tilfælde kan man anskaffe et fleksibelt og universalt IT-ledelsesværktøj, som derefter skræddersys til at passe til virksomhedens aktuelle behov. Det kan ofte være nødvendigt med ekstern hjælp til levering, service og drift af IT-systemet, og heldigvis kan man finde mange kompetente virksomheder fordelt rundt omkring i landet, så der findes sikkert også fagfolk i dit lokalområde, som du kan tage kontakt til.

Forhandlerkæden CBCIT

Man kan få værdifuld IT Support hos den landsdækkende kæde CBCIT, og hver butik har mange års erfaring indenfor salg og service til de mest udbredte IT systemer på markedet. Her forhandler man både hardware og software fra de mest kendte leverandører på markedet og til yderst konkurrencedygtige priser. Man kan i dag købe masser af IT online fra webbutikker, men der mangler ofte den personlige kontakt og servicen er ofte langsommelig, hvor man kan risikere at vente længe på både bestilte varer samt service af defekte IT systemer. Det er meget hurtigere og nemmere at fare hen til den nærmeste forhandler og få Support IT med det samme, så man i en fart kan få løst sit IT problem. Det er især vigtigt for erhvervslivet, at deres IT systemer er velfungerende, idet virksomheden kan få store omkostninger, såfremt deres IT system er nede. Man kan ofte forhindre dette ved at indgå en serviceaftale om Support IT med den lokale IT forhandler, der hurtigt kan afhjælpe problemer, da de dels er i nærheden, og de kender til dit IT system.

IT Support og driftsaftaler

Man kan få alle typer af IT Support og driftsaftaler hos den lokale CBCIT forhandler, idet de kan både klare installationen, serviceringen og den løbende drift af dit IT system samt overvåge dette, så evt. nye problemer kan afhjælpes i en fart. Det er ofte for kostbart for mange mindre virksomheder at have et par fuldtidsansatte IT folk til at klare den daglige IT drift, så derfor vælger mange at outsource opgaven med IT Support og driftsaftaler til en kompetent lokal IT leverandør, så virksomheden kan fokusere på at tjene penge ved at klare den daglige drift af deres virksomhed og lade IT fagfolkene klare evt. IT problemer, hvis disse skulle opstå.