Rekruttering til regnskab, løn og PR

Mangler I en kyndig medarbejder i jeres regnskabs-, løn eller PR-afdeling? Måske I bør overveje et kompetent firma til rekruttering, der kan hjælpe jer med processerne. Det kan spare jeres virksomhed for meget tid.

Men er det pengene værd, tænker du nok? Det er selvfølgelig op til den enkelte virksomhed at vurdere. Vi vil dog gerne argumentere for, at det kan betale sig. Ja, det koster penge, men udbyttet kan være meget svært at måle i kroner og ører, og når det gælder økonomien i din virksomhed, vil du vel gerne rekruttere de bedste af de bedste?

Hvorfor er den rette medarbejder vigtig?

Dette spørgsmål er vigtigt for dig at tage stilling til. Når I søger en ny medarbejder, kommer der ofte mange ansøgere, og det kan være en uoverskuelig proces at sætte sig ind i de mange forskellige profiler. Det er bare sådan, at det er vigtigt at vælge den rette medarbejder, da han eller hun skal kunne indgå i et eksisterende team.

Derfor kan man ikke ansætte hvem som helst. Faglige kompetencer skal matche med en personlig profil, og er du i stand til at vurdere disse, uden at lægge oceaner af timer i opgaven? Vores bud er nej.

Derfor skal du have hjælp til rekruttering.

Få kyndig hjælp til rekruttering

Der findes heldigvis kompetente firmaer, der kan hjælpe dig med rekruttering af dygtige medarbejdere til regnskab, løn og PR.

Det første, de gør, er, at udarbejde en job- og kandidatprofil i samarbejde med jer. Det gør de for at spore sig ind på, hvad jeres virksomheds behov er. Derefter udnytter de deres store database til at søge mulige kandidater frem. Måske udarbejder de en jobansøgning i deres netværk, hvis de ikke finder en kandidat i første søgning.

Når de finder et passende antal kandidater, foretager de interviews, og bagefter præsenterer de 2-3 stykker for jer, som alle passer til den profil, I har udarbejdet sammen.

De varetager den primære rekruttering, og det sparer jer for en masse vigtig tid.

Koncentrér jer om det, der er vigtigt

Fordelene ved at få hjælp til rekruttering er selvfølgelig, at I ikke skal bruge flere dage på at gennemgå ansøgninger. I stedet udliciterer I dén opgave til professionelle, så I kan koncentrere jer om jeres faktiske job.

Rigtigt god jagt efter din næste kompetente medarbejder.