3 spil du kan fordrive tiden med under coronakrisen

Under coronakrisen er noget af det, som vi alle sikkert har oplevet kedsomhed. Det har for mange været utrolig kedeligt at sidde derhjemme og ikke kunne komme ud og lave de aktiviteter, som man normalt har ville lavet. Det kan være alt lige fra at skulle tage i skole, eller måske komme på arbejde, eller hvis man har haft en hobby eller gået til en sport.

Alle disse ting er for det meste no go i denne tid. Derfor er det altid rart at have nogle alternative ting at give sig til. Det kan måske være en ide at få lagt eller spillet en god kabale eller måske finde et andet sjovt spil på nettet at kunne fordybe sig i.

En 7 kabale kan være sjov

En 7 kabale kender de fleste. Mange har prøvet at lægge en med gamle slidte kort, og det kan hurtigt vise sig at blive svært, hvis kortene har været brugt til mange andre kortspil gennem tiden.

Derfor kan du gå på nettet og finde en sjov 7 kabale, som du kan spille helt uden besvær. Det gode ved at spille den online er desuden, at det er helt gratis, og derudover så undgår man at lave for mange fejl.

Du kan spille 7 kabale gratis her.

En edderkop kabale er også en ide

En edderkop kabale er også en god ide at give sig i kast med. En kabale som denne kan være lidt sværere at sætte sig ind i og lære reglerne til, men når først man har lært dem, så vil man ikke glemme dem igen.

Man skal dog ikke være nogen dårlig taber for at gå i gang med denne. Man vil ofte opleve at det ikke lykkes at få den til at gå op, og det må og skal man altid være forberedt på, og derfor gerne have lidt længere tid til rådighed, så man kan prøve igen.

Et gratis spil

Udover kabaler så er der mange andre spil, der kan spilles på nettet. På denne side kan man finde masser af spil, der kan spilles. Det er altid sjovt og man kan få flere timer til at gå med at hoppe fra spil til spil.