Strømlin printning med Follow Me printing

De fleste virksomheder har en printer. Måske printes der hundredvis af dokumenter dagligt på din arbejdsplads. Og hvor mange af disse dokumenter bliver brugt? Vi vil vædde med, at der er en del, som går til spilde.

Det bliver mere og mere moderne at passe bedre på vores træer, have og klima. En del af dette er at mindske spild, og printerpapir er en god start. Du har med stor sandsynlighed ikke hørt om Follow Me printing før, og derfor vil vi introducere dig for denne smarte, fremtidsplan.

Print mindre

Follow me printing er en løsning, hvor alt unødvendig udskrivning elimineres. I praksis fungerer det ved, at en bruger på en arbejdsplads kan sende en anmodning om at få udskrevet noget. Denne anmodning bliver sat i en virtuel kø, som står på pause. Der bliver ikke printet før, brugeren logger ind på en vilkårlig printer.

Dette gør, at der er forbedret tilgængelighed til printeren samt en bedre sikkerhed. Det reducerer behovet for IT-administratorer, som skal kæmpe med administrering af printkøer og drivere.

På den måde bliver det også nemmere at fordele de omkostninger, der er ved at printe. Hvis der er mange afdelinger på din arbejdsplads, kan det blive nemmere at se, hvilke afdelinger der printer mest.

Tilpas processen

Follow Me Printing giver desuden mulighed for at tilpasse regler og adgang til udskrift. Dette kan eksempelvis være at flytte udskriftsjob af stor volumen til printere, som kan klare opgaven.

Det kan også være advarsler om, at der vil være en unødig miljøpåvirkning ved udskrivning af specifikke e-mails. Der kan reduceres eller endda fjernes mulighed for at vælge farveprint for visse brugere.

Følger GDPR

Rigtig mange virksomhed bliver ramt af den nye GDPR-forordning. Men med Follow Me printing overholdes disse regler fint. Funktioner såsom muligheden for udelukkende at give specifikke personer eller niveauer af medarbejdere adgang til nogle ting på printeren, gør det muligt at sikre, at kun de mest relevante medarbejdere kan udskrive dokumenter.