Derfor skal du forkæle dig selv med elektronik engang imellem

Det er langt fra alle, der husker at forkæle sig selv. Det er en skam, for det er faktisk vigtigt, at det er noget, du gør i ny og næ. Ikke dermed sagt, at du skal spendere flere tusinde kroner på dig selv i ugen, men det skader dog ikke, at du gør lidt ekstra for at forkæler dig selv sommetider. Tværtimod, så er det faktisk noget, der kan gavne dig på flere punkter.

Selvforkælelse kan styrke livsglæden

Én af de primære årsager til, at du skal forkæle dig selv er, at selvforkælelse kan styrke din livsglæde. Føler du, at du har en hård periode i dit liv, hvor det hele ikke kører på skinner? Det er netop i en sådan periode, at du skal forkæle dig selv lidt. Langt de fleste kan godt finde plads til dette i budgettet, da det ikke nødvendigvis behøver at være dyrt.

I mange tilfælde kan det sagtens klares for et par hundrede kroner. Det kan f.eks. være, at du bare gerne vil køb en ny bog og sætte dig hjem på altanen med en kop kaffe. Andre mener, at de har fortjent en ny PC. Der er stor forskel på folk og hvad de betragter som selvforkælelse, men det er dog et faktum, at det ikke nødvendigvis skal være dyrt.

Få mere motivation i hverdagen

Langt de fleste kender til, at det ikke altid er lige nemt at holde motivationen i vejret for at gå på arbejde. Det kan være svært at hænge i og blive ved med at arbejde hårdt. Det er endnu en grund til, at det er vigtigt, at du forkæler dig selv. Du skal give dig selv en gave, du har fortjent som følge af alt dit hårde arbejde – men selvfølgelig kun hvis den er fortjent.

Derfor er det vigtigt, du er ærlig overfor dig selv i denne sammenhæng. Brug det som en gulerod, når du opnår et mål. Er du netop blevet forfremmet? Har du lukket en stor kunde? Er din virksomhed begyndt at give overskud? Det er i sådanne sammenhænge, at det er en god idé at forkæle sig selv, så man får lyst til at arbejde endnu hårdere.